Oktober actie: Gratis verzenden bij bestellingen boven €100,- ex btw met kortingscode: GRATIS VZ

Persoonlijke service

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Mooie producten met een unieke eigentijdse uitstraling. Kijk hier voor onze bamboe productlijn.

Snelle FAQ:

Q: Die bamboe producten zijn mooi hoor, maar hebben de panda's dan nog wel te eten?

A: Jazeker! Panda's zijn eigenlijk heel kieskeurig en eten maar een bepaald soort bamboe. De bamboesoorten die geteeld worden voor producten vindt de panda helemaal niet lekker.

Q: Komt het leefgebied van de panda's dan niet in gevaar voor deze productiebossen?

A: Er is ontzettend veel bos gekapt en de leefomgeving van panda's is zeker bedreigd geweest. Wij verkopen uitsluitend producten die duurzaam geteeld en geproduceerd zijn. Om hier zeker van te zijn nemen we ook regelmatig een kijkje bij onze leveranciers.

Let op: Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en verzendkosten.

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.