Groot assortiment A-merken verpakkingen

Als onafhankelijke groothandel in verpakkingen kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment A-merk horeca verpakkingen. Zo leveren wij onder andere de volgende merken:

Ook eigen producten

Naast deze uitgebreide collectie merken importeren wij ook producten rechtstreeks van verschillende fabrieken. Deze producten verkopen wij onder onze eigen merknaam. Deze producten kunnen wij daardoor vaak iets voordeliger aanbieden. De kwaliteit is natuurlijk vergelijkbaar. We hechten erg veel waarde aan kwaliteit en controleren daar dan ook streng op. Al onze producten voldoen dan ook aan alle voedselveiligheidsnormen. Ook letten wij streng op maatschappelijke thema’s zoals biodiversiteit, verantwoorde bosbouw en moderne slavernij. Als u ons eigen merk koopt kunt u er vanuit gaan dat het dezelfde vertrouwde kwaliteit heeft als de A-merken.

Opnemen in het assortiment

Bent u klant bij ons en mist u bijvoorbeeld een bepaald artikel? We nemen het dan graag voor u op in het assortiment. Wist u trouwens dat veel huismerk verpakkingsmateriaal horeca van andere groothandels vaak een van deze merken is? De kans is daarom groot dat we u toch kunnen helpen met het juiste product. Hebben we hetzelfde product toch niet? We hebben zeker een passend alternatief. Voor alle merken verpakkingen hebben we meerdere kanalen en kunnen u altijd een mooi artikel aanbieden tegen een scherpe prijs. Ook vinden we het belangrijk om goed advies te geven. U bent misschien al gewend aan een product. We zoeken wereldwijd naar nieuwe producten en vinden daarom misschien iets wat nog beter bij u past. welk merk u ook kiest, wij hebben het voor u!

hima bioproducts leverancier voor alle merken

Hima bioproducts B.V. is leverancier van alle merken! Kijk in onze webwinkel voor het overzicht. Neem bij vragen contact met ons op. For English press here