reviews

Om eerlijk en objectief beoordelingen te verzamelen gebruiken wij het externe platform HelpfulCrowd. Door de integratie met onze webwinkel krijgen klanten die een bestelling bij ons plaatsen, na een aantal dagen, automatisch een e-mail met het verzoek om een review achter te laten. Via deze weg verifiëren we reviews doordat ze gekoppeld zijn aan namen en e-mailadressen van klanten die daadwerkelijk iets bij ons gekocht hebben. We verzamelen en tonen alle ingediende reviews, ook als deze negatief zijn. Wij accepteren geen beoordelingen in ruil voor sponsoring en betalen geen derden om reviews achter te laten. Het is niet mogelijk om bij ons een productreview achter te laten zonder iets bij ons te bestellen. Zo heeft u altijd een eerlijk beeld van onze producten en van ons als bedrijf en voldoen we aan de Europese richtlijn van Mei 2022.

Hieronder ziet u een totaaloverzicht van alle eerlijke reviews die we verzameld hebben. Als u iets bij ons koopt waarderen we het enorm als u ook een review achterlaat. Zo helpt u andere klanten weer om een goed beeld te krijgen van onze producten en service!

Klik hier om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Naast deze pagina met productebeoordelingen kunt u in onze webwinkel bij elk product ook zien of het beoordeeld is door een klant. Daarnaast hebben we ook een vraag en antwoord mogelijkheid voor elk artikel, Als u een vraag heeft over een artikel stelt u het daar en een van onze medewerkers zal daar dan op antwoorden. Andere klanten kunnen deze vragen en antwoorden daardoor ook zien en mogelijk is die vraag dan ook beantwoord.