Stempelen op non-food verpakkingen

Stempelen op non-foodverpakkingen

Wilt u wel een persoonlijke uitstraling maar bent u nog niet toe aan investeren in grote oplagen bedrukte artikelen? Stempel dan uw eigen logo of tekst op onze producten met ons brede assortiment handstempels en inkten. Ideaal voor het stempelen op non-foodverpakkingen.

Onze houten handstempels met bijbehorende inkt zijn zeer geschikt voor het stempelen van non-foodverpakkingen van bijvoorbeeld (kraft)papieren zakken en tasjes, of kartonnen dozen.

We kunnen de inkt leveren in 3 kleuren. Blauw, zwart en rood en de inkt is super sneldrogend! U hoeft u geen zorgen te maken over afgeven of wachten tot de inkt droog is. Het is mogelijk om te stempelen in 1 kleur en we adviseren het gebruik van de donkere kleuren op bruin kraftpapier voor het beste resultaat. Op de foto kunt u een indruk krijgen van hoe een bestempeld assortiment er uitziet.

Hoe werkt het? Aan de hand van uw eigen logo bepaalt u welke maat stempel u nodig heeft. Daarna bestelt u de gewenste maat stempel met toebehoren (stempelkussen, inkt) in onze webwinkel. Als laatste mailt u uw logo in een bewerkbaar bestand (vector) naar ons op stempels@hima-bioproducts.nl. Als we alles binnen hebben gaan we voor u aan de slag met het maken van het stempel. De levertijd is gemiddeld 1-2 werkdagen.

Wilt u uw producten wel gestempeld hebben, maar het niet zelf doen? Dat kan ook! Door onze samenwerking met diverse sociale werkplaatsen kunnen wij de producten snel en goed voor u laten stempelen. Niet alleen neemt dit u werk uit handen, u dient daarmee tegelijkertijd ook een maatschappelijk doel. De kosten voor het stempelen bedragen een meerprijs van €0,15 per artikel en dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan de sociale werkplaats. Wij bieden dit aan als een service, maar vragen daar zelf geen meerprijs voor.