Papieren rietjes |100% biologisch afbreekbare rietjes

Papieren rietjes nodig?

Dan zijn onze 100% biologisch afbreekbare rietjes iets voor u.

Onze papieren rietjes worden geproduceerd in China, maar zijn gemaakt van Europese grondstoffen. Het papier komt uit Zweden, de lijm uit Duitsland en de inkt komt uit Luxemburg. Door het gebruik van deze kwalitiatief hoogwaardige grondstoffen zijn onze rietjes heel sterk, worden ze niet snel slap in het drankje en vallen zeker niet uit elkaar!

Onze rietjes zijn vrij van schadelijke stoffen zoals MOAH-MOSH, BPA en 3-MCPD. Daarnaast zijn onze rietjes getest en goed bevonden volgens de Europese richtlijn EN1935/2004 en 1907/2006.

De fabriek is gecertificeerd volgens kwaliteitsstandaarden BRC en ISO9001. Daarnaast heeft het ook de certificeringen: BSCI, SEDEX en SA8000 voor Sociaal Ethisch zaken doen.

We vinden kwaliteit en duurzaamheid ontzettend belangrijk en daardoor kunt u er zeker van zijn dat u met onze rietjes verantwoord bezig bent.

Naast ons uitgebreide standaard assortiment is het ook mogelijk om papieren rietjes te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Ideaal voor promotiedoeleinden! Klik hier voor meer informatie over het personaliseren van papieren rietjes.

Heeft u een afwijkende maat nodig, of juist een design wat u niet kunt vinden in onze webwinkel? Neem contact met ons op. Vanaf 100.000 stuks bent u geheel vrij om uw eigen maat, design of verpakkingsvom te kiezen. We helpen u graag bij de keuze of een ontwerp. De levertijd voor deze specials is 12-13 weken.

Hieronder ziet u een overzicht van ons standaard assortiment, handig weergegeven per categorie. Al deze producten kunnen wij direct uit voorraad leveren.