Maaltijdbezorging, takeaway en to-go verpakkingen. Bij ons vindt u een compleet assortiment. Bekijk de artikelen in onze assortimentspagina. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan eens een kijkje in de rest van de webwinkel.

Filter
Takeaway verpakkingen, to-go en maaltijdbezorging

Of u nu op zoek bent naar menuboxen of maaltijdbakken, takeaway boxen of bijvoorbeeld noodleboxen we hebben de juiste verpakking voor u. Bent u cateraar of specialist in maaltijdbezorging? Bij ons vindt u altijd een passend artikel. Misschien bent u actief in de to-go? We hebben ook koffiebekers en toebehoren zoals deksels en roerstaafjes.

Of u nu start in de wereld van takeaway, of al een groot gevestigd maaltijdbezorger bent, voor elke ondernemer hebben we de passende verpakkingen. Het succes van takeaway staat of valt met de keuze van de juiste verpakkingen. Als specialist in biodisposables is Hima Bioproducts daarom uw partner bij het maken van de juiste keuze takeaway verpakkingen. De duurzame en vaak biologisch afbreekbare disposables zijn een must in deze tijd. De generatie van nu is erg bewust bezig met duurzaamheid en het milieu en hecht daarom veel waarde aan een duurzame verpakking.

Ervaring met duurzaam verpakken

We hebben gemerkt dat sommige ondernemers twijfelen om over te stappen naar duurzame verpakkingen. Een belangrijke oorzaak hiervan is prijs. De duurzame verpakkingen zijn duurder dan de plastic verpakkingen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de ondernemers die de overstap gemaakt hebben veel positieve reacties ontvangen van klanten. Zoveel positieve reacties zelfs, dat ze zeggen dat ze het veel eerder moesten doen. Daarom adviseren wij ook om over te stappen op duurzame takeaway verpakkingen. Op dit moment is maar liefst 1 op de 3 consumenten bereid om meer te betalen voor duurzame verpakkingen. Lees hier het artikel. Zo hoeft u als ondernemer dus niet de extra kosten te dragen.

Onduidelijkheid over duurzaam

We merken dat er onduidelijkheid is over duurzaam. Wat is nu een duurzame verpakking. Er is ook veel onduidelijke informatie op internet. Soms wordt iets gepresenteerd als goed voor het milieu, maar is het eigenlijk niet. Bij ons kunt u in ieder geval rekenen op eerlijk advies. Als onafhankelijke groothandel zitten wij niet vast aan 1 merk en zullen we nooit iets adviseren waar we zelf niet achter staan. Het kan zelfs zo zijn dat we u een plastic verpakking adviseren als er geen beter alternatief is. Neem bij twijfel altijd contact met ons op. We helpen u graag.

Geen verpakkingsvraag te gek

Misschien bent u op zoek naar een verpakking en kunt u deze niet vinden. We helpen u zoeken en als het bestaat kunnen we het leveren. Heeft u een uniek idee of concept? Misschien moet uw verpakking gemaakt worden. Ook dan helpen we u graag! Naast ontwerpen kunnen we bijna elke takeaway of to-go verpakking (laten) maken. Van papier tot suikerriet.

Lees hier de wiki over Nederlands grootste maaltijdbezorging keten. Thuisbezorgd.nl Niet op zoek naar takeaway verpakkingen? Kijk ook eens bij onze andere segmenten.