Earthpouch, de 100% plasticvrije stazak van papier.

Stazak van papier. de Earthpouch

De Earthpouch is een voorgevormde 100% plasticvrije stazak van papier. De zakken hebben een olie, water en vochtafstotende coating en kan door middel van heat seal gesloten worden.

Soorten Earthpouch

De Earthpouch is 100% plasticvrij en duurzaam door de grondstoffen uit hernieuwbare bron. De Earthpouch kan zowel gerecycled als gecomposteerd worden.

Earthpouch folie kan geproduceerd worden in standaard, barrière en hoge barrière. Hierdoor is het mogelijk om zowel droge als vochtige producten te verpakken. De hoge barrière folie is zelfs licht doorzichtig waardoor het product zichtbaar blijft.

Earthpouch; standaard maten

De Earthpouch 100% plasticvrije stazak van papier is in onze webwinkel verkrijgbaar in 3 maten, standaard barrière; small, medium en large. De standaard zakken zijn van wit papier en onbedrukt op de zichtbare zijden. Op de bodem staat een standaard tekst “This is a 100% plasticfree Earthpoucht”. Naast de standaard barriére is de Earthpouch ook verkrijgbaar in hoge barriere in 3 maten en in de kleuren kraft en wit.

Personaliseren

Bij oplagen vanaf 50.000 stuks bent u geheel vrij om een eigen maat stazak te kiezen. In deze oplage is het mogelijk de zakken met flexodruk te bedrukken in maximaal 8 kleuren, uiteraard ook met milieuvriendelijke en voedselveilige inkten.

Door middel van samenwerkingen kunnen we u ook helpen met de keuze voor een geschikte verpakkingsmachine om de Earthpouch, stazak van papier, machinaal te verwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Folie op rol

Bent u niet op zoek naar de voorgevormde stazak van papier, maar juist naar deze folie op rol? Dan is de Earthfilm wat voor u.

Earthfilm is een 100% plasticvrije verpakkingsfolie op rol, geschikt voor horizontale en verticale verpakkingsmachines. De folie is zowel onbedrukt als bedrukt met spot te krijgen en is compatibel met alle soorten verpakkingsmachines.

Iedere klant/machine werkt met verschillende breedtes folie en/of kerndiameters. Daarom hebben we dit artikel niet standaard in onze webwinkel. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Earthfilm flowwrapfiolie en Earthpouche stazakken zijn 100% plasticvrij, gecertificeerd door “A Plastic Planet”

Bekijk ons standaard assortiment in de webwinkel:

Maak hier een keuze

Uitgelichte producten