Soepbekers

Soepbekers

Bagasse soepbeker 375ml/13cmØ x 7cm hoog, verpakt per 1000 stuks

Art.nr. 88372
€108,11
Op voorraad
1
Productgegevens

Suikerriet soepbekers zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 140°C. Suikerriet soepbekers zijn gemaakt van afval van de suikerrietplant wat overblijft bij de productie van suiker. Hierdoor zijn de soepbekers 100% composteerbaar. Door het dikte van het materiaal werkt de soepbeker isolerend. Ook zijn de soepbekers van suikerriet goed vast te houden met hete soep erin wat ze zeer geschikt maakt als take away soepbeker.

Suikerriet soepbekers zijn verkrijgbaar met deksel. PP deksels zijn transparant en sluiten de soepbekers goed af en zorgen voor de afvoer van vochtige lucht. De deksels voor de take away soepbekers zijn los verkrijgbaar.
Bij de productie van rietsuiker ontstaan grote hoeveelheden restmateriaal genaamd “bagasse”. Deze overblijfselen zouden zijn afgebrand maar dienen nu als natuurlijke grondstof voor de productie van onze suikerriet producten. Suikerriet soepbekers zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo.


Bewaar dit product voor later

Meer weten over soepbekers? Klik hier voor de uitleg.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.