Als u werkzaam bent in een van de volgende segmenten of branches is de kans groot dat u behoefte heeft aan disposables.

Als specialist in biodisposables zijn we actief in alle bovenstaande segmenten en nog veel meer! Met al meer dan 2000 verschillende producten in de webwinkel hebben we voor alle disposables een passende oplossing.

Actief in veel segmenten

Disposables voor alle segmenten

Of u nu bijvoorbeeld op zoek bent naar verpakkingsmaterialen, disposables, hygiënepapier of schoonmaakproducten, we hebben het allemaal. Ons team van specialisten zit klaar om u te helpen met iedere vraag! Omdat ieder bedrijf uniek is denken we graag mee met een oplossing op maat. Naast onze standaard producten hebben we ook de mogelijkheid om te personaliseren. U kunt disposables bedrukt krijgen met bijvoorbeeld uw eigen logo. Voor elk segment kunnen we gepersonaliseerde producten leveren.

Eigen bezorgdienst

Bent u in een van deze segmenten werkzaam en gevestigd tussen Eindhoven en Utrecht? We bezorgen de producten met onze eigen bezorgdienst. Met deze extra service en persoonlijk contact staan we u graag bij. Net als onze duurzame producten vinden wij persoonlijke duurzame relaties ook erg belangrijk. Bent u niet gevestigd binnen deze regio? We zijn u natuurlijk nog steeds graag van dienst. Wij verzenden uw pakketten dan met behulp van een pakketdienst.

Van klein tot groot

Ongeacht welk segment u werkzaam bent, we helpen u graag! Het maakt niet uit of u een startend ondernemer bent of een groot bedrijf. We helpen u altijd met eerlijke adviezen, persoonlijk contact en goede service. We vinden service erg belangrijk en staan daarom altijd voor u klaar. U kunt dagelijks met ons livechatten van 10.00 uur tot 22.00 uur en ook op e-mail reageren we snel.

Kortom, het maakt niet uit in welk segment u werkzaam bent, we helpen u graag met een passende oplossing en zullen altijd ons best doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. We kijken uit naar een samenwerking met u!