RVS drinkflessen en bekers graveren
RVS producten met Logo

RVS producten graveren met een eigentijdse spreuk of uw bedrijfslogo? Dat kan bij ons. Voor het laseren van producten zijn wij ingericht voor kleine en middelgrote series. Het is mogelijk om deze RVS producten per stuk te graveren. Ideaal voor marketingcampagnes, relatiegeschenken, kerstpakketten, sportevenementen of gewoon om kado te doen!

De RVS drinkflessen en bekers die wij verkopen zijn van het merk Klean Kanteen. Naast stevige, duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten staat Klean Kanteen ook voor klimaatneutrale productie, plastic en BPA vrije producten en doneren zij jaarlijks 1% van de opbrengst aan organisaties die werken aan het behoud van de planeet. Super initiatief toch?

We hebben niet alle producten van Klean Kanteen standaard in ons assortiment, maar we kunnen alles bestellen. Heeft u een product gezien op de website van Klean Kanteen wat u gepersonaliseerd wilt hebben? Vertel het ons en we regelen het graag voor u!

Bij de gecoate producten (zwarte producten op de foto) wordt de coating weggelaserd. Bij de blank RVS producten wordt de afbeelding aangebracht met een antraciet kleurige spray. We spreken dan niet van laseren, maar van markeren.

We rekenen €15 ex. btw instelkosten per ontwerp en €1,25 ex. btw per laserminuut. Voor het markeren van producten geldt een toeslag van €2,50 per ontwerp. Voor uw beeldvorming; de gravures op de voorbeeldproducten die u op de foto kunt zien (Hima Bioproducts logo) geven een meerprijs op de fles of beker tussen de €4,50 en €8,50 ex btw per stuk.

Doordat elke klantwens uniek is bieden we u graag een maatwerk offerte aan. De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van de afbeelding en het aantal stuks wat u wilt laten bewerken. Bij de offerte voegen wij altijd gratis een digitale proefdruk zodat u het ontwerp kunt zien.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Kijk op de contactpagina voor onze gegevens, of stuur ons een e-mail.

U kunt hier een kijkje nemen naar ons standaard assortiment duurzame producten. Naast de Klean Kanteen flessen en bekers kunnen alle RVS producten laseren of markeren.