Waarom herbruikbare glazen?

Een drinkglas draagt sterk bij aan de smaak, het drinkgenot en de totale beleving van het drinken en het moment zelf. Iets wat niet onderschat moet worden in een tijd waarin de gebruiker hoge eisen stelt aan zijn of haar drankje en de beleving ervan. Deze producten zijn met die gedachte ontwikkeld: de vorm, de helderheid, het gewicht en de details zijn daarom haast identiek aan het origineel. Toch weten we dat dit product niet gelijk is aan, want waarom kies je voor een plastic alternatief als het gebruik van glas uitvoerbaar en toegestaan is? Dan ga je gewoon voor glas. Maar voor al die andere momenten hebben wij alles in huis. Geen plastic bekertjes voor de goedkoopst mogelijke prijs, maar duurzame, kwalitatieve en onbreekbare plastic drinkglazen. Neem een kijkje in ons assortiment en neem contact op voor een passende en op maat gemaakte offerte.

Dit is geen glas, maar wat is het dan wel? Het is een duurzame oplossing voor die momenten waarop het gebruik van glas simpelweg geen optie is. Deze glazen zijn namelijk steengoed als het gaat om hergebruik en ijzersterk in het doorstaan van omstandigheden waar glas geen veiligheid kan bieden. Maar wij weten ook dat een glas zoveel meer is dan zomaar een glas. Daarom vind je bij ons enkel kwalitatieve producten die geen afbreuk doen aan de totale beleving van het drinken en natuurlijk het moment zelf.

Bedrukken

Het is mogelijk de glazen te laten personaliseren met bijvoorbeeld uw logo. Dit doen we al vanaf 500 stuks en we kunnen maar liefst 2 logo's of teksten in maximaal 5 kleuren voor u drukken op de glazen. Uiteraard zijn zowel de glazen als de bedrukking vaattwasser bestendig.


Filter
Herbruikbare festivalglazen, herbruikbare glazen, herbruikbare bekers

Herbruikbare festivalglazen zijn een must voor ieder festival! Wegwerp plastic bekers zijn niet meer van deze tijd. Kies daarom duurzaam, kies voor herbruikbare bekers!

Onze lijn herbruikbare glazen bestaat uit alles wat u nodig heeft voor het festival. Naast stapelglazen hebben we bijvoorbeeld ook fluitjes, vaasjes, longdrinkglazen en wijnglazen.

Onbreekbare festivalglazen

Onze herbruikbare festivalglazen zijn gemaakt van een heldere kunststofsoort en zijn onbreekbaar. Een groot voordeel aan deze glazen is dat uw festivalterrein niet bezaaid ligt met wegwerpbekers. Daarnaast zijn deze bekers ook een zeer goede oplossing voor het wegwerpplastic probleem. Het is een breed probleem in de samenleving dat steeds meer plastic het milieu vervuilt. Als u kiest voor duurzaam helpt u dus in de strijd tegen deze vervuiling en werkt u mee aan een schonere samenleving.

Herbruikbare festivalglazen bedrukken

De herbruikbare bekers en glazen zijn geheel naar wens te bedrukken met uw logo. Daarnaast kunt u ook denken aan een slogan of leus op uw glas. Omdat de glazen herbruikbaar zijn is het wel handig om iets te kiezen wat u ook voor langere tijd kunt gebruiken. Bedrukking is mogelijk van 1-5 kleuren.

Vaatwasserbestendig

Alle herbruikbare festivalglazen zijn volledig vaatwasserbestendig. Zelfs als de glazen bedrukt zijn. dit geldt voor zowel bij thuisgebruik als bij industriële spoelmachines.

Haal- breng en spoelservice

U kunt via de webwinkel prima kleine hoeveelheden bekers bij ons bestellen. Heeft u bijvoorbeeld echt een groot festival? Dan komen we de herbruikbare bekers bij u brengen. Het is daarnaast mogelijk om een extra voorraad onbedrukte bekers bij u op locatie te zetten. U betaald dan alleen de bekers die u gebruikt heeft en de rest gaat weer mee terug. Ideaal als er onverwacht meer bekers nodig zijn.

Wilt u het spoelen van de bekers uit handen geven, achteraf of tijdens het festival? Laat het ons weten. Met een groot netwerk van partners hebben we altijd een oplossing en ontzorgen u graag. Wilt u uw herbruikbare festivalglazen op laten slaan na het evenement? Ook daar hebben we mogelijkheden voor en spreken de opties graag met u door.

Wat is herbruikbaar? Klik hier voor de uitleg.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.