Ook voor facilitaire producten bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een groot assortiment disposables en hygiëne en schoonmaakproducten kunt u bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft binnen uw facilitair bedrijf. Of het nu een dispenser is voor in de pantry, of servetten voor in de kantine, we regelen het graag voor u. Bent u klant bij ons en mist u een product? We nemen het graag voor u in het assortiment. Als totaalleverancier voor facilitaire producten kunt u bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft. Voor onze klanten binnen de bezorgregio bezorgen we de producten zelf. Zelfs tot in uw magazijn als u dat wilt. We ontzorgen u graag.

Facilitaire producten

Persoonlijke service

We weten als geen ander dat een facilitair bedrijf druk en hectisch is. Daarom helpen we u graag persoonlijk met de juiste producten. U heeft altijd een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van uw situatie en weet welke verbruiksartikelen u nodig heeft. U kunt bestellen via onze webwinkel of we maken een bestellijst voor u aan. Het is mogelijk om bij ons op factuur te kopen en u kunt bijvoorbeeld meerdere personen aanwijzen die bij ons mogen bestellen.

Duurzame facilitaire producten

We vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zijn onze facilitaire producten voorzien van een ECO-label. Onze schoonmaakartikelen worden geleverd in 100% gerecyclede flessen. Onze disposables zijn ook duurzaam. Gebruikt u graag een product dat we niet hebben? Geen probleem. We nemen het voor u op voorraad en leveren het dan mee.

Andere producten

Naast facilitaire producten kunt u ook bij ons terecht voor verpakkingsmaterialen voor de horeca en verzenddoosjes. Zo proberen we u zo breed mogelijk van dienst te zijn. Dat is fijn voor ons en fijn voor u. Minder leveranciers zorgt voor overzichtelijkheid en verhoogt de beschikbaarheid van uw diensten.