Dispensers

Op zoek naar dispensers?

Klik hier voor de uitleg.

Ruim assortiment. U kunt bij ons terecht voor de volgende types:

  • zeepdispenser
  • bekerdispenser
  • koffiebekerdispenser
  • Papierdispenser
  • Toiletroldispenser
  • Handdoekdispenser
  • Rietjesdispenser
  • Sausdispenser

Type dispensers

We hebben zowel opbouwdispensers, die u zo neer kunt zetten, als inbouwdispensers. Het gebruik is erg hygiënisch omdat de uitgifte ervoor zorgt dat de producten 1 voor 1 uitgegeven worden en daarom andere mensen er niet met hun handen aan kunnen zitten. Het is daarom aan te raden om dispensers te gebruiken bij de uitgifte van disposables.

Er is een complete lijn gemaakt van kunststof, maar daarnaast is er ook een uitgebreid programma van RVS, of roestvaststaal. Deze hoogwaardige producten worden vervaardigd in Duitsland en dat is aan de kwaliteit dan ook zeker te merken. Deze dispensers hebben een lange levensduur en werken uitstekend om slechts maar 1 product per keer uit te geven.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.

U kunt ook eens een kijkje nemen bij onze andere grootkeuken gerelateerde artikelen:

Heeft u vragen over dispensers? Ons team assisteert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wist u trouwens dat het gebruik van een dispenser het verbruik van uw disposables drastisch kan verminderen? Doordat een uitgifteapparaat er voor zorgt dat er steeds maar 1 product gepakt kan worden neemt het verbruik af. U herkent vast wel een situatie waarbij iemand niet 1 servet pakt, maar een hele stapel. Of dat koffiebekers aan elkaar blijven zitten waardoor er soms twee, maar soms zelfs nog meer bekers worden verspilt.

Een goede dispenser is een dure aanschaf, maar door het onnodig verbruik van disposables terug te dringen kan het zijn dat de terugverdientijd van uw aankoop best wel kort is. Kijk dus bij aanschaf niet alleen naar de investering, maar ook naar het rendement wat het u op kan leveren.