Cateringdozen

Cateringdozen

Cateringdozen, maat M (100% FAIR), Karton | 36x25x8cm,Verpakt per 100 stuks

Art.nr. 88806
€144,18
Uitverkocht
1
Productgegevens

Deze stevige, duurzame en stijlvolle cateringdoos is perfect voor het serveren van broodjes en maaltijden. Het transparante zichtvenster is geproduceerd van biobased plastic (PLA). De complete 100% FAIR serie bestaat uit verschillende friet, snack, hamburger en salade verpakkingen.

Met onze 100% FAIR lijn kiest u voor duurzaam! Al onze producten uit deze lijn zijn geproduceerd van papier en voorzien van het 100% FAIR logo. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar en wanneer deze gecomposteerd worden dan hebben deze een zo klein mogelijke impact op ons milieu.
Wanneer u kiest voor producten uit onze 100% FAIR lijn werken we samen toe naar een beter milieu en verkleinen we de impact op het milieu!


Bewaar dit product voor later

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.

Wat is catering? Catering (maaltijdverzorgingmaaltijdvoorziening of levering van maaltijden) is een Engelse term. Het wordt gebruikt voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven (in bedrijfsrestaurants), evenementen of feesten. Veel horecaondernemers hebben ook een mogelijkheid om de maaltijden of hapjes thuis of op het bedrijf te bezorgen. Speciaal hiervoor zijn er duurzame cateringsdozen. Deze zien er niet alleen netjes uit, ze stralen ook een klasse uit. De klasse die ook de producten verdienen en zeker ook de arbeid en inspanning van de cateraar.

U kunt verschillende afmetingen verkrijgen van verschillende materialen. Zo zijn de meest “nature”dozen van FSC® karton gemaakt. Biologisch afbreekbare cateringdozen zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals PLA en cellulose. In tegenstelling tot milieu-onvriendelijke cateringdozen zijn deze composteerbaar en hiervoor gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432. De meeste hebben een venster van PLA (bioplastic) zodat de klant direct zicht heeft op de heerlijk bereidde producten. Deze zijn dan ook in de originele basistint van het kraft karton.

De dozen zijn van stevig karton, zijn voedselveilig en geschikt voor gebruik tot 40°C. U kunt hierbij ook de inlegtray’s gebruiken. Deze tray’s hebben verschillende maten en ze zijn hierdoor passend bij elke soort doos en afmeting. U kunt ze uit de doos halen en als serveer of dienblad neerzetten. We hebben ook aluminium schalen in ons assortiment als daar de voorkeur naar uitgaat. Voor ieder wat wils.

De FSC®dozen kunnen na gebruik bij het papierafval. De kartonnen tray’s ook. De cateringdozen met een opdruk moeten bij het restafval. (klik hier) Deze vallen niet onder 100% composteerbaar omdat er een laagje plastic in verwerkt is. Dat zijn de dozen waarop een afdruk staat.

Veel klanten kopen naast de cateringdozen, de inlegtrays (klik hier) of cateringschalen (klik hier)