Biodore disposables logo

Voor Biodore disposables kunt u ook terecht bij ons. Er is een assortiment uit voorraad leverbaar en ook kunnen we alles op bestelling leveren. Bent u klant bij ons en wilt u daarom regelmatig Biodore producten bij ons afnemen? Vertel het ons, dan nemen we het voor u op voorraad. Zoekt u een alternatief? Ook daar helpen we u graag mee!

Biodore catalogus

Bekijk hier de laatste versie van de catalogus online. Via de link onder de catalogus kunt u deze ook downloaden.

Met een reeks van producten, die uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke materialen is het merk Biodore een mooi alternatief voor de plastic producten. Ook zijn ze veel duurzamer.

Schoonheid van de natuur

Het assortiment van Biodore bestaat uit bijvoorbeeld disposables en verpakkingsproducten. Deze producten zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur en de omgeving. Dankzij de opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag. De gebruikte materialen zijn bijvoorbeeld:

Biodore; eigentijds merk

De productreeks van Biodore omvat draagtassen en borden. Daarnaast zijn er ook schalen en schaaltjes. Verder zijn er bekers en glazen, bestek en prikkers. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur en hebben daarom een natuurlijke uitstraling. r is daardoor groot aantal verschillende producten te krijgen, terwijl deze toch op elkaar afgestemd zijn.

Nadelen

Biodore heeft een mooi assortiment. We zien dan ook geen nadelen over de producten. Wat wij als Hima Bioproducts een nadeel vinden is de verpakking. Alle producten zitten in kleine hoeveelheden verpakt. Deze verpakkingen zijn erg geschikt voor verkoop in winkels. Een nadeel aan deze verpakkingen is dat er erg veel plastic gebruikt wordt. We zouden het zelf erg mooi vinden als er ook grote verpakkingen komen. Die zouden beter afgestemd zijn op horeca. Ook zou het mooi zijn om de producten te verpakken in dunner, of minder plastic.

Alternatieve producten

Bent u verliefd geworden op Biodore? Koop dan deze producten in onze webwinkel. Bent u op zoek naar alternatieven? U kunt dan bijvoorbeeld nog eens kijken bij ons merkenoverzicht. Wist u dat we daarnaast ook bedrukken? Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Voor een Engelse versie van de site klik hier.