Maak hier een keuze

Uitgelichte producten

Biodisposables

Biodisposables: 100% Biologische en composteerbare disposables

Door samen te werken met verschillende grote importeurs en fabrikanten hebben wij al meer dan 2000 verschillende soorten producten in ons assortiment. Ook blijven we continue bezig om ons aanbod te vergroten. In onze webwinkel vindt u het meest actuele overzicht van onze biodisposables. . U kunt kiezen of u wilt zoeken op product. Ook kunt u zoeken op de materiaalsoort waar het product van gemaakt is.

We hebben disposables gemaakt van diverse grondstoffen. Zo worden onze disposables onder meer gemaakt van palmblad, bagasse (suikerriet) en papier. Daarnaast hebben we ook biodisposables van hout bamboe, tarwe, riet of bioplastic. Voor elke plastic disposables hebben we tenminste 1 duurzaam alternatief. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden.  

Biodisposables

Een greep uit het assortiment waar u voor bij ons terecht kunt:

  • Bekers voor warme en koude dranken.
  • Wegwerpborden
  • Bestek
  • Rietjes
  • Schaaltjes
  • Bakjes
  • Verpakkingsmaterialen
  • Tasjes
  • Afvalzakken

Naast de standaardproducten bieden we voor veel producten de mogelijkheid om te personaliseren. Zo kunt u de disposables bijvoorbeeld voorzien van uw eigen logo , maar ook van een slogan. Een unieke manier om klanten bewuster te maken van uw merk!

Wilt u producten bestellen? Klik hier voor de webwinkel!

Wilt u meer lezen over het verschil tussen bio-based, biologisch en composteerbaar? Klik hier voor meer informatie.

Omdat het verbod op Single Use Plastics (SUP’s)ingaat op 3 juli 2021 zal in deze eerste fase van het verbod zal een aantal plastic disposables verboden worden. Daarom kunt u volgend jaar bijvoorbeeld geen plastic rietjes, roerstaafjes of bestek meer kopen. Hier kunt u de meest actuele informatie lezen van de Rijksoverheid.

Gelukkig hebben wij duurzame alternatieven voor elk plastic wegwerpproduct. Daarom helpen wij u graag met de overstap naar 100% biologische en composteerbare disposables. Omdat wij denken dat kiezen soms lastig kan zijn, adviseren we u graag met de keuze voor het juiste product!

Voor ondernemers in de regio Groot Eindhoven, Utrecht en den Bosch bezorgen we gratis met onze eigen bezorgdienst. Kijk hier voor de actuele routes.

In west-Europa worden onze pakketten verzorgd via PostNL en in de rest van Europa gebruiken wij DPD.