Bamboe producten

Bamboe producten

Mooie producten met een unieke eigentijdse uitstraling. Kijk hier voor onze bamboe productlijn.

Snelle FAQ:

Q: Die bamboe producten zijn mooi hoor, maar hebben de panda's dan nog wel te eten?

A: Jazeker! Panda's zijn eigenlijk heel kieskeurig en eten maar een bepaald soort bamboe. De bamboesoorten die geteeld worden voor producten vindt de panda helemaal niet lekker.

Q: Komt het leefgebied van de panda's dan niet in gevaar voor deze productiebossen?

A: Er is ontzettend veel bos gekapt en de leefomgeving van panda's is zeker bedreigd geweest. Wij verkopen uitsluitend producten die duurzaam geteeld en geproduceerd zijn. Om hier zeker van te zijn nemen we ook regelmatig een kijkje bij onze leveranciers.

Op zoek naar bamboe producten?

Op deze pagina vindt ons overzicht met bamboeproducten die wij standaard in onze webwinkel hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor bamboe snijplanken, bamboe bakjes, bamboe bestek of zelfs bamboe tandenborstels.

Bamboe is een van de meest snelgroeiende plantensoorten op aarde en is daarmee uitstekend geschikt voor de productie van duurzame herbruikbare, of wegwerpartikelen. Voor de productie van deze bamboe artikelen wordt niet het type bamboe gebruikt wat de pandabeer graag eet.

Bamboe heeft een unieke natuurlijke uitstraling en worden veel gebruikt in de Oosterse cultuur. Daarnaast geeft bamboe ook geen smaak af waardoor het goed te gebruiken is voor bestek.

Meer weten over bamboe? Klik hier voor de uitleg.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.