Baguettedoosjes van kraftpapier

Een baguettedoosje is een speciaal doosje van karton geschikt voor ongeveer een half stokbrood. Ze worden ook gebruikt voor belegde pistolets. Een pistolet is een kort broodje. Zo is in Nederland het broodje gezond (ham, kaas, ei, tomaat en sla) zeer populair maar ook belegde baguettes met salades, kaas of vlees zijn zeer smakelijk. De broodjes warm vlees, saté en warme worst zijn heerlijke hartige lunchgerechten.

Waarvoor zijn de baguettedoosjes te gebruiken?

De doosjes zijn speciaal voor lange broodjes, panini of wraps. Daarnaast kan er ook een opgerold flensje in, een lekkere pannenkoek met suiker, spek of stroop evenals een heerlijke hot dog met mosterd of zuurkool.

Alle doosjes zijn te gebruiken voor zowel warme als koude gerechten.

Van welk materiaal?

Al deze baguettedoosje zijn van 100% FSC® karton. De FSC® bossen zijn bossen die onder gecontroleerd toezicht staan. Daarvoor zijn speciaal bossen aangelegd. Hierdoor is de biodiversiteit bewaakt, Hierdoor mogen alleen deze bossen het FSC® certificering dragen. Om die reden hebben ze een speciaal herkenbaar logo. Alle papieren en kartonnen producten die dit logo dragen vallen onder deze certificering zodat u er vanuit kunt gaan dat het betrouwbaar en goed gereguleerde bossen betreft. Er gaat dus geen natuur verloren. De baguettedoosjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze lekken niet en zijn stevig. De doosjes zijn eenvoudig dicht te klappen en te sluiten. Ze zijn beige van kleur. Een mooie natuurlijke uitstraling wat het gerecht natuurlijk een extra boost geeft.

De baguettedoosjes worden vaak verkocht in combinatie met onze 100% gerecyclede servetten (klik hier), papieren zakken (klik hier) en papieren draagtasjes (klik hier). Er zijn ook kartonnen half open doosjes voor baguettes en pistolets te verkrijgen onder de naam panini-trays (klik hier voor trays).

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.