Bagastro is een prachtige productlijn van Sier Disposables gemaakt van 70% suikerriet pulp en 30% FSC hout pulp. Suikerrietpulp staat ook wel bekend als “bagasse” en aangezien deze producten zeer geschikt zijn voor de gastronomie lag de naam “Bagastro” voor de hand.

Eco Friendly
Bagasse is restafval bij het produceren van suiker uit suikerriet. Voorheen werd dit afval gewoon verbrand. Maar tegenwoordig wordt het voor diverse doeleinden gebruikt onder andere om disposables van te maken. Een duurzame verandering dus. Voeg daarbij dat Bagastro producten biologisch afbreekbaar zijn en je hebt een Eco Friendly en duurzame productgroep.

Vorm
Bagastro is in look and feel een rijk en natuurlijk materiaal waar je unieke vormen van kan maken. Designer Mieke Cuppen is hier fantastisch in geslaagd. Uitgangpunten waren dat de vorm stijlvol, eenvoudig maar ook praktisch in gebruik moet zijn. Deze drie elementen zijn allen perfect in de vorm tot uiting gekomen. Door deze toevoeging is de Bagastro serie nog completer geworden.

Bagastro producten van Sier Disposables

Bagastro producten zijn een gepatenteerd ontwerp van Sier Disposables. Bagastro bestaat voor 70% uit bagassepulp en voor 30% uit houtvezel. Door dit te combineren zijn de disposables nog steviger. Juist door deze stevigheid is het gelukt om slankere, mooier afgewerkte producten te maken. Bij de bagastro producten is bijvoorbeeld erg veel tijd gestoken in het ontwerp van de disposables en zijn daarmee ook echt hoogwaardig te noemen.

Bagastro voor het hoge segment

Bagastro producten zijn met hun luxe uitstraling erg geschikt voor productopmaak in het hoge segment. Zo worden deze disposables veel gebruikt bij presentaties op beurzen en luxe catering. De bagastro producten van Sier Disposables zijn zo mooi dat het bijna zonde is dat het wegwerpproducten zijn.

Groot assortiment

De lijn van deze bagastro producten is erg breed. Zo zijn er amusebakjes, borden, schaaltjesen kommen. Presenteer uw producten in combinatie met onze cateringschalen en bijvoorbeeld bamboe bestek. Geeft u maaltijden mee naar huis? Gebruik dan onze duurzame cateringdozen.

Sier disposables bestellen

We hebben een ruim assortiment producten voorradig, maar het kan gebeuren dat u een product zoekt dat we niet hebben. Naast de bagastro producten zijn er nog veel meer soorten disposables. Wilt u een product kopen dat we niet in de winkel hebben? We bestellen het graag voor u. Bent u van plan om het vaak bij ons te kopen? Laat het ons weten, dan nemen we het graag voor u op voorraad. De producten zijn vaak binnen twee dagen leverbaar. Heeft u echt spoed? Bel ons! We zoeken met u mee naar een oplossing.

Meer weten over bagastro? Klik hier voor de uitleg.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.