Aluminium producten

Alle aluminium producten zijn milieuvriendelijk en worden daarom veel gebruikt. Het voordeel van aluminium is bijvoorbeeld dat ze warmte isolerend zijn en hittebestendig. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de oven, grill en barbecue. Bovendien zijn ze licht van gewicht en daarom makkelijk in gebruik. Daarnaast is er nog een reden om voor deze producten te gaan; de kleur van alle producten is hetzelfde waardoor het er uit ziet als een eenheid. Dus altijd leuk voor op de camping, feestjes en ook tijdens andere gezellige gelegenheden.

Soorten producten

Vaak heb je tijdens een maaltijd meerdere soorten bakjes en schaaltjes nodig, dus hoe logisch is het dan dat we o.a. schalen van verschillende afmetingen hebben? Bij ons vindt u schalen, bakken met en zonder deksel. Wanneer u een afwijkende maat zoekt dan kunnen we u ook helpen. Dat wil zeggen dat we voor u op zoek gaan!

Waarvoor zijn ze te gebruiken?

Aangezien de meeste aluminium bakjes gebruikt worden voor de oven, is het gebruik er vaak op gericht om een gerecht warm te houden. Om die reden zijn er kartonnen deksels die naadloos aansluiten. Meer weten over aluminium producten? Klik hier voor de uitleg. Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.

Toch liever een ander materiaal? Kijk dan ook eens bij: