Afvalbakken en hygiënebakken

Een goede afvalbak of vuilnisbak is onmisbaar in elke sanitaire ruimte. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment hoogwaardige afvalbakken. Deze bakken zijn gemaakt van een stevig kunststof en al onze bakken hebben een kunststof draaiklep. Geschikt voor keukens, kantines, toiletten, aula’s of binnen uw facilitair bedrijf.

Verschillende modellen afvalbakken

We hebben de bakken in 2 maten. De kleine 23 liter bak is uitermate geschikt voor op toiletruimtes en de 43 liter is daarnaast geschikt voor keukens. Ook is het grote model geschikt voor hygiënestations waar de handen gewassen worden. In dezelfde lijn is ook een 8 liter hygiënebak verkrijgbaar. Deze is geschikt voor hygiënisch verband op bijvoorbeeld damestoiletten.

Beschikbare kleuren

De afvalbakken zijn verkrijgbaar in traditioneel wit of trendy zwart.

Ook inbouwbakken verkrijgbaar

Met deze lijn afvalbakken bent u flexibel in de plaats om ze neer te zetten. Als u liever een inbouwbak heeft kunt u deze ook bij ons vinden. Deze bakken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal (RVS). Deze vindt u onder het kopje “Inbouw” in onze webwinkel. Al onze bakken zijn gemaakt met hygiëne in het achterhoofd. Ze zijn daarom voorzien van afgeronde hoeken en gladde oppervlakken. Het schoonhouden is daarom ook erg eenvoudig.

Afvalzakken

Om het schoonhouden van uw afvalbak nog eenvoudiger te maken hebben we ook een lijn composteerbare afvalzakken. Deze zijn natuurlijk ook handiger om het afval weg te gooien. De zakken zijn gemaakt van een bioplastic. Kijk hier voor het overzicht compostzakken. Als u daarnaast meer wilt weten over bioplastic kunt u hier kijken.

Meer weten over afvalbakken? Klik hier voor de uitleg.

Overige producten

Naast dit assortiment bakken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld zeepdispensers. We hebben ook papieren doekjes, wc papier en zeep.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op! We zoeken graag voor u naar het juiste product.