Januari actie: Gratis BottleBob kroonkurkperforator bij een bestelling vanaf 2 omdozen rietjes.

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

Servet gerecycled/ongebleekt 20x20cm ¼ vouw DP Verpakt per 50 stuk

Art.nr. 88248
€0,80
Op voorraad
1
Productgegevens

Let op!
Afmeting uitgevouwen: 25x25cm
Afmeting gevouwen: 12,5x12,5cm
Eco servetten zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd papier verkregen uit duurzaam bosbeheer. Duurzame servetten zijn een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere servetten. Het Europese Ecolabel erkent de duurzame productieprocessen en garandeert een lage milieu impact en beperkte uitstoot van schadelijke CO2.


Bewaar dit product voor later

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.