Hima Bioproducts B.V. De specialist in biodisposables en verpakkingsmaterialen. We bezorgen gratis in de omgeving Utrecht, Den Bosch en Eindhoven.

Webwinkel

Poké/Buddha bowl 1000ml, Ø17x8cm, verpakt per 300 stuks

Art.nr. 90575
€62,01
Op voorraad
1
Productgegevens

Het "Ready to table" concept van de buddha bowl is een alles-in-één maaltijd in éé'n kom. De ergonomische vorm zorgt er voor dat je gemakkelijk uit de bowl kunt eten en zijn ideaal voor bezorging, take-away of to-go maaltijd.


Suikerriet foodbowls zijn voedselveilig, smaakneutraal, vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 140°C. Bovendien zijn onze foodbowls 100% composteerbaar.

Presenteer uw salades, pasta en rijst gerechten in suikerriet foodbowls en geef uw gerecht een duurzame uitstaling. Suikerriet foodbowls zijn geschikt voor gebruik als take away verpakking.
Suikerriet foodbowls zijn 100% biobased en composteerbaar volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo. Landbouwafval dient als hernieuwbare grondstof voor de productie van onze foodbowls.

Bewaar dit product voor later

Hima en klanttevredenheid

We hebben service hoog in het vaandel en gemiddeld scoren wij een 9.4 op klanttevredenheid!

Hima Bioproducts B.V. is partner van MVO Nederland.

Partner MVO Nederland