Oktober actie: Gratis verzenden bij bestellingen boven €100,- ex btw met kortingscode: GRATIS VZ

Persoonlijke service

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

We hebben een groot assortiment papieren producten variërend van gebleekt papier, gerecylced papier of kraftpapier.

Snelle FAQ:

Q: Wat is kraftpapier?

A: De basis voor kraftpapier is naaldhout zoals van de spar en de den. Tijdens het kraftprocedé worden houtsnippers gekookt in een alkalische oplossing waardoor alleen cellulosevezels overblijven en een pulp ontstaat. Met deze vezel wordt een hoogwaardige papiersoort gemaakt: Kraftpapier. De papierpulp is donker van kleur wat kraftpapier zijn kenmerkende uitstraling geeft.

Daarnaast wordt het restproduct wat ontstaat in het kraftprocedé, lignine, gebruikt in verbrandingsovens om warmte en electriciteit te genereren. Hierdoor zijn producenten zelfvoorzienend in hun energieverbruik. Het kraftpapier is hierdoor erg geschikt voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.

Q: Hebben de producten een FSC keurmerk?

A: Ja, wij vinden het milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en eisen van onze producenten dat alle producten voorzien zijn van de benodigde certificaten. We letten trouwens niet alleen op FSC, maar ook op kwaliteit en hygiene en waken zelfs voor moderne slavernij. We houden van eerlijk en duurzaam ondernemen.

Q: En de bedrukking dan? Is die dan wel milieuvriendelijk?

A: Jazeker! We bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld het bedrijfslogo te drukken op producten en de inkt die daarvoor gebruikt wordt komt uit sojabonen en natuurlijke kleurstoffen. Uiteraard letten we ook daar op alle certificeringen.


Uitgelichte producten

Let op: Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en verzendkosten.

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.