Januari actie: Gratis BottleBob kroonkurkperforator bij een bestelling vanaf 2 omdozen rietjes.

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

Paperwise frites scoop cup 90x100x40mm Verpakt per 100 stuks

Art.nr. 88342
€12,10
Op voorraad
1
Productgegevens

PaperWise® snackbakjes zijn gemaakt van agrarische restmaterialen: bladeren en stengels die overblijven na de oogst van o.a. suikerriet en bamboe. PaperWise® snackbakjes zijn smaakneutraal en geschikt voor gebruik tot 70°C.
Dit PaperWise® snackbakje is te gebruiken voor friet en snacks en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Snackbakjes van PaperWise® papier zijn een milieuvriendelijk alternatief voor snackbakjes van plastic en houtvezel.
PaperWise® snackbakjes zijn 100% biobased en composteerbaar volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo. Landbouwafval dient als hernieuwbare grondstof voor de productie van onze snackbakjes.


Bewaar dit product voor later

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.