Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Paperwise/PLA vensterzak 230x210x(2x35)mm Verpakt per 500 stuks

Art.nr. 88415
€64,27
Op voorraad
1
Productgegevens

PaperWise® vensterzakken zijn gemaakt van agrarische restmaterialen: bladeren en stengels die overblijven na de oogst van o.a. suikerriet en bamboe. PaperWise® vensterzakken zijn smaakneutraal en geschikt voor gebruik tot 45°C.

Deze PaperWise® vensterzak is voorzien van een zijvenster van PLA (maiszetmeel) en heeft een zij-vouw van 2x3,5cm. Door het zijvenster komt de presentatie van uw verse brood uitstekend tot zijn recht. Vensterzakken van PaperWise® papier zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic en houtvezel gebaseerde vensterzakken.
PaperWise® sandwich zakjes zijn 100% biobased en composteerbaar volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo. Landbouwafval dient als hernieuwbare grondstof voor de productie van onze sandwich zakjes.


Bewaar dit product voor later