Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Paperwise/PLA deksel voor saladebakje 600ml Verpakt per 250 stuks

Art.nr. 88188
€95,40
Op voorraad
1
Productgegevens

PaperWise® deksels voor salade doosjes zijn gemaakt van agrarische restmaterialen: bladeren en stengels die overblijven na de oogst van o.a. suikerriet en bamboe. PaperWise® deksels zijn smaakneutraal, voorzien van een PLA (maiszetmeel) venster en geschikt voor gebruik tot 45°C.
Deze PaperWise® salade verpakking is te gebruiken voor een kleine tot medium side salad en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Salade verpakkingen van PaperWise® papier zijn een milieuvriendelijk alternatief voor salade doosjes van plastic foam en houtvezel.

PaperWise® salade dozen zijn 100% biobased en composteerbaar volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo. Landbouwafval dient als hernieuwbare grondstof voor de productie van onze saladedoosjes.

Bewaar dit product voor later