Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Palmblad kom 20cm Ø/3,5cm hoog Verpakt per 25 stuks

Art.nr. 88410
€6,59
Op voorraad
1
Productgegevens

Palmblad soepkom zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 200°C. Bovendien zijn onze palmblad disposables 100% composteerbaar.
Palmblad kom kan worden gebruikt voor het serveren van soep, een kleine salade of bijvoorbeeld pasta. De palmblad kom heeft een natuurlijke uitstraling en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic kommen.

Palmblad servies van Natureko is gecertificeerd volgens SA8000 en uitsluitend gemaakt van gevallen palmbladeren. Deze bladeren zijn met de hand gesneden en geven een prachtige natuurlijke uitstraling. Ook zijn de palmblad kommen composteerbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mogen onze palmblad kommen het OK compost- en kiemplant logo dragen.

Bewaar dit product voor later