Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Palmblad amusebakje 7x7cm Verpakt per 25 stuks

Art.nr. 88217
€4,53
Op voorraad
1
Productgegevens


Palmblad amusebakjes zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 220°C. Bovendien zijn onze palmblad disposables 100% composteerbaar.
Palmblad dipschaal 7x7cm kan worden gebruikt als amusebakje voor kleine hapjes. Dit palmblad dipschaaltje heeft een natuurlijke uitstraling en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor plastic dipschaaltjes.
Palmblad servies van Natureko is gecertificeerd volgens SA8000 en uitsluitend gemaakt van gevallen palmbladeren. Deze bladeren zijn met de hand gesneden en geven een prachtige natuurlijke uitstraling. Ook zijn de palmblad amusebakjes composteerbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mogen onze palmblad amusebakjes het OK compost- en kiemplant logo dragen.
Bewaar dit product voor later