Geachte klanten, wegens de coronacrisis komt het voor dat pakketten vertraagd raken. Houd er rekening mee dat sommige leveringen wel 3-5 extra werkdagen kunnen duren.

Webwinkel

Waarom herbruikbare glazen?

Een drinkglas draagt sterk bij aan de smaak, het drinkgenot en de totale beleving van het drinken en het moment zelf. Iets wat niet onderschat moet worden in een tijd waarin de gebruiker hoge eisen stelt aan zijn of haar drankje en de beleving ervan. Deze producten zijn met die gedachte ontwikkeld: de vorm, de helderheid, het gewicht en de details zijn daarom haast identiek aan het origineel. Toch weten we dat dit product niet gelijk is aan, want waarom kies je voor een plastic alternatief als het gebruik van glas uitvoerbaar en toegestaan is? Dan ga je gewoon voor glas. Maar voor al die andere momenten hebben wij alles in huis. Geen plastic bekertjes voor de goedkoopst mogelijke prijs, maar duurzame, kwalitatieve en onbreekbare plastic drinkglazen. Neem een kijkje in ons assortiment en neem contact op voor een passende en op maat gemaakte offerte.

Dit is geen glas, maar wat is het dan wel? Het is een duurzame oplossing voor die momenten waarop het gebruik van glas simpelweg geen optie is. Deze glazen zijn namelijk steengoed als het gaat om hergebruik en ijzersterk in het doorstaan van omstandigheden waar glas geen veiligheid kan bieden. Maar wij weten ook dat een glas zoveel meer is dan zomaar een glas. Daarom vind je bij ons enkel kwalitatieve producten die geen afbreuk doen aan de totale beleving van het drinken en natuurlijk het moment zelf.

Bedrukken

Het is mogelijk de glazen te laten personaliseren met bijvoorbeeld uw logo. Dit doen we al vanaf 500 stuks en we kunnen maar liefst 2 logo's of teksten in maximaal 5 kleuren voor u drukken op de glazen. Uiteraard zijn zowel de glazen als de bedrukking vaattwasser bestendig.

Filter