Januari actie: Gratis BottleBob kroonkurkperforator bij een bestelling vanaf 2 omdozen rietjes.

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

FSC® houten frietvorkje 120mm Verpakt per 10000 stuks

Art.nr. 87814
€56,35
Op voorraad
1
Productgegevens

FSC® houten frietvorkjes zijn voedselveilig en olie- en vochtbestendig. Bovendien is ons FSC® houten frietvorkje 100% composteerbaar. FSC® houten frietvorkjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic frietvorkjes en geven uw friet een duurzame uitstraling.

Ons FSC® houten frietvorkje heeft een natuurlijke uitstraling. De frietvork is stevig en heeft een 2-tand. Ideaal te gebruiken als frietvork bij een bakje patat.
FSC® houten frietvorkjes zijn FSC® gecertificeerd. Het hout waarmee het frietvorkje is gemaakt is afkomstig uit verantwoord beheerd bosgebied.

Bewaar dit product voor later

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.