Januari actie: Gratis BottleBob kroonkurkperforator bij een bestelling vanaf 2 omdozen rietjes.

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

Bagasse soepbeker 500ml/13cmØ x 9cm hoog Verpakt per 100 stuks

Art.nr. 88373
€11,30
Op voorraad
1
Productgegevens

Suikerriet soepbekers zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 120°C. Suikerriet soepbekers zijn gemaakt van afval van de suikerrietplant wat overblijft bij de productie van suiker. Hierdoor zijn de soepbekers 100% composteerbaar. Door het dikte van het materiaal werkt de soepbeker isolerend. Ook zijn de soepbekers van suikerriet goed vast te houden met hete soep erin wat ze zeer geschikt maakt als take away soepbeker.

Suikerriet soepbekers zijn verkrijgbaar met deksel. PP deksels zijn transparant en sluiten de soepbekers goed af en zorgen voor de afvoer van vochtige lucht. De deksels voor de take away soepbekers zijn los verkrijgbaar.
Bij de productie van rietsuiker ontstaan grote hoeveelheden restmateriaal genaamd “bagasse”. Deze overblijfselen zouden zijn afgebrand maar dienen nu als natuurlijke grondstof voor de productie van onze suikerriet producten. Suikerriet soepbekers zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo.


Bewaar dit product voor later

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.