Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bagasse kom 200ml/114mm Ø/45mm hoog Verpakt per 50 stuks

Art.nr. 88380
€2,54
Op voorraad
1
Productgegevens

Onze suikerriet kommen zijn voedselveilig, smaakneutraal, waterbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 100°C. Bovendien zijn onze kommen 100% biologisch afbreekbaar.
Suikerriet kom 200ml kan worden gebruikt voor het serveren van bijvoorbeeld soep, yoghurt of kwark. De suikerriet kom biedt een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic kommen. U kunt onze suikerriet kommen ook combineren met ons wegwerpbestek.

Bij de productie van rietsuiker ontstaan grote hoeveelheden restmateriaal genaamd “bagasse”. Deze overblijfselen zouden zijn afgebrand maar worden nu gebruikt als natuurlijke grondstof voor de productie van Natureko’s suikerriet producten. Natureko’s suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

Bewaar dit product voor later