Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bagasse foodbox 1000ml/229x153x61mm 2-vaks Verpakt per 250 stuks

Art.nr. 88122
€54,80
Op voorraad
1
Productgegevens

Onze suikerriet foodboxen zijn voedselveilig, smaakneutraal, waterbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 100°C. Bovendien zijn onze foodboxen 100% biologisch afbreekbaar.

De suikerriet foodbox kan worden gebruikt voor het verpakken van uw maaltijden zoals een salade, pasta of rijstgerecht. De suikerriet foodbox biedt een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic foodboxen. De foodbox kunt u ook afsluiten met de bijbehorende deksel.
Bij de productie van rietsuiker ontstaan grote hoeveelheden restmateriaal genaamd “bagasse”. Deze overblijfselen zouden zijn afgebrand maar worden nu gebruikt als natuurlijke grondstof voor de productie van Natureko’s suikerriet producten. Natureko’s suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

Bewaar dit product voor later