Januari actie: Gratis BottleBob kroonkurkperforator bij een bestelling vanaf 2 omdozen rietjes.

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

Bagasse maaltijdbak bruin vierkant 500ml/130x130x65mm, verpakt 500 stuks

Art.nr. 88137
€57,96
Op voorraad
1
Productgegevens

Take away bakjes van suikerriet zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 120°C. Bijpassende RPET deksels zijn zeer helder waardoor de inhoud van de take away bakjes goed zichtbaar is. Dit maakt de take away bakjes geschikt voor presentatie in een toonbank.

RPET deksels sluiten de bakjes goed af waardoor ze zeer geschikt zijn voor take away. De bakjes zijn gemakkelijk stapelbaar door de vorm van de deksel.
Afval van de suikerrietplant wat overblijft bij de productie van suiker dient nu als grondstof voor de productie van onze take away bakjes.

Bewaar dit product voor later

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.